donderdag 23 februari 2017

Beroemd!

Ik behoor sinds deze week bij de BNers van Nederland! Ik wordt vast en zeker binnenkort gevraagd om bij Humberto Tan of Jinek te verschijnen en natuurlijk vragen ze of ik volgend jaar met "wie is de mol" mee wil doen!
Hoe dat zo komt?
Het zit zo: ik heb 2 jaar geleden een paar foto's opgestuurd naar de Groei en Bloei om mijn tuin te laten beoordelen door een jury. Lange tijd hoorde ik niets maar eind 2015 kreeg ik een mail dat de tuin in 2016 besproken zou worden.
Ik natuurlijk reuze benieuwd....elke keer maar weer kijken, maar nee hoor, het stond er nooit in!
Afgelopen maand kreeg ik bericht dat het in de Groei en Bloei van maart zou komen te staan...
En ja hoor: ik kreeg het tijdschrift vorige week met daarbij een VVV bon van € 50!!
Hoe leuk is dat!
De juryleden laten weten wat ze van je tuin vinden en geven kritiek. Ik wist dat dit soms wel scherp kon zijn en had me daar al op voorbereid maar....het viel reuze mee!
Er was één jurylid die adviseerde dat ik de tuin maar in tuinkamers moest gaan indelen....no way!!
Het past niet bij mij en ik ga nu ook niet meer de hele tuin omgooien, ben je gek!
Ik ben er heel tevreden mee en de meeste juryleden gelukkig ook.
Leuk om jezelf en je tuin eens in zo'n blad tegen te komen....maar beroemd worden met zo'n tuin? Nee, daar moet je toch andere dingen voor doen ipv, het in sommige ogen, saaie tuinieren denk ik....dat is toch niet glamourous genoeg!
Tenzij jullie nog een handtekening willen??

Het stukje heet "Wie durft?"....nou ik dus!

Ieder seizoen geniet ik eigenlijk wel van de tuin: in de winter wanneer er sneeuw ligt....

 .....of niet, en het alleen heeft gevroren.


 En dan natuurlijk mijn favoriete seizoen: het voorjaar!
Waarna het genieten van de late lente/vroege zomer  volgt......zo heerlijk om in de tuin bezig te zijn wanneer het zonnetje schijnt en je weer buiten kunt zitten. Ik verheug me er nu al op!


Waarna de geurende rozen volgen......


En ook kan ik zo van het herfstseizoen genieten....die kleuren, helemaal geweldig!
En dan begint alles weer overnieuw.....hoewel, overnieuw? Het is ieder jaar weer een verrassing wat er opkomt en vooral waar het opkomt....zo blijft tuinieren leuk!
En ach....beroemd worden? Daar zit ik niet op te wachten....laat mij maar in de tuin werken!
En dan klopt dit bordje helemaal......
19 opmerkingen:

 1. Ook al ben je dan misschien niet meteen de meest bekende BN'er...toch is het natuurlijk super leuk om in dit blad te staan. Ik vind je tuin ook erg mooi, die mengeling van bloemen en kleuren vind ik prachtig. Dat zou ik hier ook wel willen. Wie weet gaat mij dat dit jaar wat beter lukken. Maar over die handtekening...wanneer hou je een sessie dan ;-)?

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Geniet van het moment en lekker door tuinieren? Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zie ik je tuin ook eens, erg leuk.
  Dat je het aandurft om je tuin zo te laten keuren, petje af.
  Gr Jan(Wilde een Tuin)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig jullie tuin en leuk om je foto te zien...weet nu eindelijk wie er "achter' het blog zit , haha.
  Lieve groet,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's!!! En tuinieren is echt niet saai hoor! Ik ben zelf ook een echte tuinfreak. Helaas is mijn tuintje niet zo groot en kan ik niet meer zo goed. Maar eenmaal met het tuinvirus besmet raak je dat je leven niet meer kwijt.
  En ik wil je nog even laten weten dat ik tegenwoordig nooit meer op blogger reageer maar voor jou, als medetuinierster oftewel tuindinnetje, maak ik graag een uitzondering! Tot ziens op IG !!! En laat de lente maar komen!

  Lieve groetjes,
  Sanny (sanny's life)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou...ik wil je handtekening wel hoor...en ja jij durfde..maar dat zou ik ook best durven als ik zo'n tuin had als jullie... Prachtig is die...een plaatje gewoon, zo als je de verschillende 'bloeiperiodes' hier laat zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Trijnie,

  wat leuk dat je tuin besproken is in een blad. Altijd ene leuke geste en waardering.
  Als ik dan ook alle foto's zie van de verschillende jaargetijde dan kan het ook niet anders dan dat je een pracht van een tuin hebt. Leek me heerlijk zo'n grote tuin. Lekker van genieten dus :-)

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk toch trijnie, jullie werken er altijd hard genoeg voor om de tuin mooi te houden, dus daar kun je trots op zijn hoor!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ik zoal gezien heb van jouw tuin, begrijp ik goed dat die een plaatsje in het blad heeft gekregen; die is toch hartstikke mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hej Trijnie, ik lees het nu pas. Superleuk om zo met je tuin in een blad te staan. Jullie tuin ziet er ook prachtig uit. Geniet ervan en van het even beroemd zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey BN-ert :))
  Het is dan ook een prachtige tuin. Belangrijkste is dat jullie er samen van genieten. En idd die tijd komt er weer aan. Tuinier ze
  Fijn weekend

  liefs Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Trijnie, sjonge, wil jij ook al geen vaatdoek? Ik kan ze ook in het grijs haken, hoor... Ik heb trouwens best aan je verjaardag gedacht, maar zoals dat vaker gaat bij mij: ik zet zo'n gedachte niet in woorden om. Maar ik ga het goed maken! Er komt een cadeautje aan, maar dat duurt nog even, want het wordt iets handgemaakts en ik heb weinig tijd (moet vaatdoekjes haken;))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. OOOO wat super leuk je tuin in een blad. Wat ziet het er prachtig uit. En nee hoor geen tuinkamers maken het mooiste vindt ik zo natuurlijk mogelijk. Heerlijke beelden heb je geplaatst. Je tuin is er echt een waar het volop genieten is.
  Fijne dag gewenst Trijnie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Trijnie nu kan ik tenminste als ik jou op tv zie, zeggen...he deze mevrouw ken ik van het bloggen en van Insta...haha. ik vind jullie tuin echt een plaatje en lekker ruim. Mooi gedaan met alle jaargetijden....lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Trijnie nu kan ik tenminste als ik jou op tv zie, zeggen...he deze mevrouw ken ik van het bloggen en van Insta...haha. ik vind jullie tuin echt een plaatje en lekker ruim. Mooi gedaan met alle jaargetijden....lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 16. We are amongst the Best Mobile App Development Company in Mumbai that offer IOS, Android Mobile Application Development services that look Great and act Smart.
  Mobile app development company in mumbai

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mobile App Development Company Delhi: We have the Top iPhone Android app developers team, offering custom mobile app development Services in Delhi.
  mobile app development company in delhi

  BeantwoordenVerwijderen