donderdag 6 maart 2014

Huiswerk!

We hadden een paar dagen geen internet.....wat voel je je gelijk onthand zeg! Nooit gedacht dat ik het zo zou missen!!

Maar nu is alles weer gemaakt en de nieuwe snoeren liggen weer op hun plaats dus ging ik vandaag weer even kijken naar nieuwe berichten en wat schetst mijn verbazing....ik moest bij meer dan 30 mensen kijken!!!
Ik heb ook zoveel leuke blogs die ik volg, eigenlijk dus te veel maar ik vind jullie allemaal zo leuk!!
Ik volg blogsters die schrijven over hun huis, een paar die over de tuin schrijven, enkele over het fotograferen en dan ook nog een paar die zo leuk kunnen schrijven....
Moet ik dan maar een aantal gaan ontvrienden?
Nee!!! Dat wil ik niet!
Maar ja....zeg nou zelf: heeft iemand van jullie mij ook maar één moment gemist bij de reacties...ik denk het niet!! Niemand die gedacht heeft: och ik heb helemaal niks van "van alles wat in huis en tuin" gehoord, hoe kan dat, zou ze me niet meer leuk vinden?
Maar ik wil altijd zo graag even wat van me laten horen.....vind ik zelf ook zo leuk.
En geef ik natuurlijk geen reactie van: leuk gedaan.....of...wat mooi! Lekker kort en bondig, nee....ik schrijf  een complete roman wanneer ik reageer! ( nou ja,valt wel mee hoor)
Ik schrijf dan meer zoiets van: wathebjedatleukgedaanenhoehebjedatgedaanenwateenleukeideeenhebjetoch!! Zoiets dus.....en dat kost tijd. Héél veel tijd. En die heb ik niet. Punt.
Dus.....ik denk dat ik voortaan niet meer bij iedereen iets schrijf maar jullie wel volg en soms (wanneer ik tijd heb) ga reageren. Afgesproken?
Dan hoeft manlief ook niet te zeggen: wat ben je toch steeds aan het typen (!) je bent al de hele avond bezig! Ja... nou......ik ben bezig met mijn huiswerk ja....houd je mond!

Hoewel.....ik heb nog een beter idee: als jullie mij vanaf nu eens gaan betalen voor elke reactie die ik geef: dan is het eigenlijk een baan toch? Het is dan echt werk! En als iemand dan vraagt: wat ben jij van  beroep?  Dan kan ik zeggen: ik ben " reageerder".
Zullen we dat dan afspreken?
Dacht het niet hè....nou ja dan maar wat minder reageren, sorry!

Nu vooruit, na zo'n flauw berichtje zal ik er nog een paar foto's bij doen anders is het ook zo saai!
Hierbij een paar foto's van wat spulletjes in de keuken. De meeste hebben we vanuit Frankrijk meegenomen. Dat doen we graag: naar brocantemarktjes gaan en dan struinen. gelukkig zijn we in het bezit van een sleurhut dus kan er veel mee. Vooral de laatste paar jaar sinds het bestaan van de e reader! Nu hoeven er niet zoveel boeken meer mee!

  
Fijne week allemaal: het wordt zelfs zomer geloof ik dus geniet er van zou ik zeggen!
En...uh....tot horens dan maar hè.

21 opmerkingen:

 1. Dat zou wat zijn zeg als je voor iedere reactie die op je blog krijgt een paar euro ontvangt ;-) Maar ik ben bang dat er dan weinig reacties meer komen..
  Zelf vind ik het bloggen vooral leuk om te doen en zie ik reacties als leuk extraatje. Natuurlijk reageer ik zelf ook bij anderen, maar soms lukt dat niet en dan is dat gewoon jammer.. Je franse spulletjes zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk heb ik je gemist, niet je reactie, ha, ha, maar wel een blogje van jouw hand, ik heb even om de hoek gegluurd of je er nog wel was...en zie hier je bent er gelukkig weer. Kan ik reageren...maar zie dat niet als een verplichting hoor, want ik denk soms ook wat typ ik toch veel, en ook manlief hier zegt, wat doe je toch allemaal...ik maak ook keuzes daarin, ik blog voor mezelf en vind het leuk als ik reacties krijg, maar ik let er niet op of iemand wel of niet om het hoekje bij me kijkt.
  Ik geniet nu van je mooie spullen, heerlijk om te bekijken en vooral je flessenrek is prachtig!!!

  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow* je hebt echt leuke spulletjes..
  en deze reactie is gratis:)
  Ik moest in het begin ook echt mijn balans vinden in het reageren en posten..
  Nu schrijf ik soms een reactie en soms ook niet, dan komt het ij de volgende post gewoon weer...
  Maar een post plaatsen en geen reacties krijgen is ook niet leuk!

  Succes met het vinden van je balans enne..het is natuurlijk ook gewoon een hobby en die kosten tijd:)♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kamp met hetzelfde euvel, wil op alle blogs reageren maar dat gaat gewoon niet meer, het worden er veel te veel en ik heb daar inderdaad helemaal geen tijd voor dus wordt het 's avonds wat manlief ook niet altijd even leuk vindt. In eerste instantie ben ik begonnen met bloggen omdat ik het leuk vind om over tuin, hond en soms huis te schrijven, ik reageerde niet op andere blogs en kreeg dus zelf ook geen reacties en volgers. Later ben ik zelf blogs gaan volgen en reacties gaan geven, maar door de tijd is het wel een beetje veel geworden.
  Maar hoe dan ook, het blijft leuk. Leuke vintage spullen in je keuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha,eenheelverhaalmaarsnapjebesthoor.Iniedergevalergleukespullenhebjeopdekopwetentetikken !!
  Fijneavondenlievegroet,
  Stella
  Ps Flauw he, maar moest wel lachen om jouw idee....vandaar ff toegepast ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lastig, lastig...ik volg inmiddels zo'n 300 blogs en het is maar goed dat niet iedereen elke dag een post plaatst! Merk dat het er bij mij ook steeds vaker bij inschiet, maar als ik dan een blog lees wil ik ook reageren...tsja, dat dilemma zit ik dan weer mee ;)
  Leuke spulletjes!

  Fijne avond

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar! Bloggen is zo leuk allemaal maar het kost ook ontzettend veel tijd. Zeker om te reageren. Maar ja reacties krijgen is ook zo leuk ... Zoals je al zegt, lastig lastig. Maar het is en blijft gewoon een hobby dus je moet lekker doen wat je zelf leuk vindt!
  Je hebt prachtige oude spulletjes in je keuken staan!
  Alvast fijn weekend. Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Potverdorie, ik wil je niet missen hoor!! Ik moest wel lachen om je man..de mijne kan ook zo verstoord kijken als ik een tijd aan het tikken ben en noemt mij dan ook zijn kleine internetverslaafde...hihi. Ik vind je spulletjes wel erg leuk, ben 1x in Frankrijk geweest in de rommelmarkt tijd..en ben toen met manlief naar 1 rommelmarkt gegaan..hih maar o wat heerlijk was dat. Ik kook al twee jaar in de koperen pannen daar gekocht!
  Wij hebben geen sleurhut, dus bij ons was arme woef ingebouwd op de achterbank!! Ik denk dat ik de volgende keer maar met jullie meega!
  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel herkenbaar is dit. Ik wil ook graag altijd bij iedereen reageren en heb dan wel eens het gevoel van 'ik loop heel erg achter'. Dan probeer ik een inhaalslag te doen, maar soms gaat het gewoon niet. Dat geeft ook niet, dan komt het bij het volgende stukje wel weer...
  Prachtige dingen hebben jullie meegenomen uit Frankrijk zo in de loop der tijd...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb je gemist...toevallig gisteren nog aan je gedacht.....ik dacht...ach, die zijn een paar daagjes weg...die hoeven nergens meer naar om te kijken.
  Wat je zegt, daar heb je gelijk in, je kunt niet altijd overal reageren, daar zou je een dagtaak aan hebben.
  Soms sla ik die blog over, en dan die weer...bij een paar mensen reageer ik wel altijd...
  Dus je ziet Trijnie....het is niets gek...dat je niet altijd reageert.
  Het moet wel leuk blijven.
  Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog.
  Fijne Avond nog.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Trijnie,Ik heb je ook gemist hoor.
  En bij ons is het ook precies hetzelfde. "Wat ben je aan het typen?"
  Je hebt mooie spulletjes gevonden in Frankrijk. Gelukkig gaat je man wel mee struinen. Die van mij heeft daar een hekel aan.
  Die gaat liever met me motorrijden. hahaha. Ook leuk. Dus maar in Nederland met mijn vriendinnen struinen.
  En ik geef ook niet op alle blogs een reactie hoor. Soms wel, soms niet.
  Maar op jou moest ik gewoon even reageren. Zo leuk!

  Hele fijne avond nog, en fijn dat je weer terug bent!
  Lieve groetjes,
  Sanny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik dacht al waar blijft ze nou toch!! ....hihi..
  Ik vind je blog altijd erg gezellig om te lezen, je schrijft het zo leuk op, ik zie het dan al vaak helemaal voor me!
  En reageren probeer ik vaak wel.....maar lukt ook niet altijd:-) of het wordt kort en bondig.

  Alvast een fijn weekend.

  Groetjes, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Volgens mij kun jij helemaal niet niet reageren. Je hebt altijd wel wat te zeggen, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb weer gelachen om je verhaal!! Leuk geschreven.
  Ik heb vaak s'avonds pas tijd om blogjes te lezen die er die dag bijgekomen zijn en soms zijn dat er 7 of 8 maar vaak ook 15 tot 20!! Tja, dan ben je hartstikke druk om bij iedereen een reactie achter te laten, dus mij lukt het ook niet altijd.

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb je verschrikkelijk gemist, Trijnie! Vooral je loggen met mooie verhalen!
  Maar het is wel heel herkenbaar.
  Als ik een dag weg geweest ben zijn er vaak al zoveel loggen geplaatst dat het bijna niet te doen is om het nog in te halen..
  Zelf doe ik meestal tussen de middag een poos(je) zitten en dan 's avonds nog weer een poos(je). Dan kan ik het goed bijhouden.
  Ik ben benieuwd hoe het uitpakt bij jou!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Snap je helemaal hoor Trijnie......kost ook best veel tijd....en als het zo beter weer wordt is het veel fijner om lekker buiten te genieten ;-)
  Fijn weekend.....als het goed is een prachtig weekend :-)
  Liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha moest wel een beetje lachen hoor! Prioriteiten stellen, noemen ze dat ook wel! ;) Maar ik snap wel wat je bedoeld hoor. Hoe meer je volgt, hoe meer tijd er eigenlijk ook in gaat zitten. Zowel lezen als reageren. Ik reageer ook niet overal bij iedereen, kom ik gewoon niet aan toe. En ik moet uiteraard wel iets zinnigs te zeggen hebben want anders is het ook niet 'echt'..

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Bloggen moet wel een hobby blijven en geen verplichting worden, het lukt mij ook niet om altijd te reageren.
  Gewoon lekker doen wat je leuk vind. Prachtige spulletjes heb je meegebracht uit Frankrijk, toch wel handig zo sleurhut hi hi.
  Geniet van het mooie weekend lieve groet Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik probeer zoveel mogelijk bij alle blogjes die ik volg ook te reageren. Soms sla ik door tijdgebrek over of soms omdat ik gewoon geen zinnige reactie heb op het blogonderwerk en dan kan je maar beter niets zeggen toch :)

  Die P op mijn blogje is niet de P van Picassa maar van Pinterest; als je er op klikt, kom je gelijk op het prikbord van Bij Guusje Thuis met alle plaatjes die ik op mijn prikborden geprikt heb. Normaal is de P behoorlijk rood, maar dat past niet helemaal meer in de 'huisstijl' dus heb ik in photoscape er even een sepia-tintje overheen gezet en nu past hij prima!

  Groetjes,
  Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Als je het even niet bijhoudt dan heb je zo een was-(lees)lijst. Ik probeerde ook altijd bij iedereen te reageren, maar de laatste tijd lukt me dat ook niet altijd. Ik lees het wel allemaal. Maar soms weet je niet 1.2.3. iets te antwoorden en kom je er later even op terug. En soms haalt de tijd je in...Maar dat haal je bij de volgende post dan wel in, denk ik dan. Bloggen moet gewoon leuk blijven en niet als een verplichting voelen. En bij sommige verhalen moet je gewoon reageren omdat ze zo herkenbaar zijn, zoals bij deze...
  Wat een leuke spulletjes heb je uit Frankrijk meegenomen! Zo'n pascule heb ik ook staan (in wit), maar helaas zijn de schaaltjes weg. Ook je flessenrek vind ik prachtig!
  Fijn weekend!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Trijnie , tuuuuurlijk hebben we jouw gemist…..en ik denk dat het bij iedereen wel eens gebeurd,
  dat we enkel vlug het postje lezen, denken ik schrijf straks een reactie als manlief buiten is …haha
  maar ja dan koopt manlief je om met een glaasje wijn,zodat de pc dicht kan,moet je maar morgen verder
  doen, tja morgen….dan komt het er soms niet van…..als het niet voor je uitkomt om te reageren hoef je je
  daarom toch geen zorgen te maken….het is en blijft een hobby …. lekker lezen, inspiratie opdoen, en reageren
  als het uitkomt….ik volg ook veel blogs en soms reageer ik ook eens niet …..
  Geniet maar lekker van het lente-weekend
  Liefs Kathy

  BeantwoordenVerwijderen