dinsdag 17 september 2013

waarom heet dit blog zo?

hoi, hoi. Voordat ik doorhad hoe alles werkte om een blog te maken was ik 2 avonden verder!
Pffft... wat ingewikkeld!! Maar ik bleef het proberen en zowaar: vanavond kan ik een berichtje plaatsen. Wat een overwinning: het is me gelukt!
Ik heb mijn blog "van alles wat in huis en tuin" genoemd omdat ik zoveel dingen leuk vind wat met mijn tuin en huis te maken heeft.
Vandaag waarschijnlijk voor het laatst dit jaar hard gewerkt in de tuin want zoals ieder jaar vind ik dat er veel niet goed was en dan begin ik weer te veranderen. Dat betekent veel spitten, trekken, nieuwe grond erdoor doen etc. En nu heb ik me toch een spierpijn!
Nou ja, zo hoef je tenminste niet naar de sportschool (heb ik zo'n hekel aan, maar ik zal er deze winter toch wel aan moeten geloven!)
En ja...je moet er wat voor over hebben om volgend jaar weer een mooie tuin te hebben (hoop ik)

En dan begint nu de tijd van het huis: gezellig de kaarsjes en de open haard weer aan. Ook al zal ik de zomer missen....dat binnenshuis zitten heeft ook wel weer wat.
Vorig jaar ben ik gestopt met werken in het basisonderwijs en daarom heb ik nu zeeën van tijd (ha ha) om me bezig te houden met mijn hobby's. Ik heb van het geld wat ik kreeg toen ik stopte met mijn werk een dure fotocamera aangeschaft en ben daarmee nog steeds in de oefenfase.
En dan krijg je het probleem: wat doe ik met al die foto's?
Omdat ik al een jaar een stille volger ben van allerlei mooie blogs dacht ik: zal ik dat ook eens proberen dan kan ik tenminste wat met die foto's doen.
Dus....nu maar een start gemaakt en ik hoop dat het lukt.


Ja....in ieder geval is er 1 foto gelukt! Maar de anderen die bedoeld waren om bovenaan te plaatsen is niet gelukt dus dat wordt nog een poos proberen. Deze foto is in de zomer gemaakt. Achteraan zie je de boomhut die opa voor zijn kleindochters gemaakt heeft.


9 opmerkingen:

 1. Hallo trijnie,

  Welkom in blogland leuk hoor maar inderdaad ook voor mij nog steeds ingewikkeld. Ik zag jou reactie ik dacht ga gelijk even op je blog kijken wil je graag volgen maar weet niet waar ik mij moet aanmelden dat moet je er ook nog even opzetten..Mooie tuin en wat geweldig zo'n boomhut.Heel veel succes met bloggen
  Fijn weekend
  Groetjes Linda(stoer en robuust wonen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Linda

   Dat is toch echt geweldig dat er mensen zijn die mijn blog gezien hebben! Er gaat een wereld voor mij open!
   Nu nog zoeken naar een manier om mijn foto's bovenaan het blog te krijgen, maar dit is gelukt dus zal de rest ook wel komen. Bedankt voor je bericht.

   Groetjes Trijnie

   Verwijderen
 2. Via Stoer en Robuust wonen kom ik op je blog.
  Wat een mooie tuin, en wat leuk een boomhut in de tuin.
  Ik ga je volgen hoor.
  Je bent ook welkom op mijn blog www.mychoice-inge.blogspot.nl

  Fijn Weekend,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ik nog een keer, misschien kun je ook je volgers lijst plaatsen.
  Die vind je bij...ga naar ontwerp...dan naar indeling...als je dan naar gadgets gaat, krijg je allerlei instellingen, zoals volgers lijst..als je die instelt..kan ik je volgen.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Inge. Wat leuk dat ik al wat reacties krijg! Ik vind het allemaal nog wel lastig maar de tip van jou kwam goed uit. Ik ben aan de slag gegaan en jawel hoor....ik kreeg het voor elkaar. Wat leuk dat mensen elkaar op deze manier kunnen helpen. Bedankt! Heb jij dan ook een idee hoe ik mijn foto's bovenaan mijn blog kan krijgen? Het is nu nog een beetje kaal. Ik heb van alles geprobeerd, vandaag Paint proberen te installeren, krijg ik een raar antivirus programma erop. En krijg dat maar weer eens weg!Ik ben er dus nog niet uit.

   Verwijderen
 4. Leuk dat je een blog bent begonnen. En wat een geweldige tuin heb je! Echt genieten. En je kids boffen met zo'n opa die zo'n mooie boomhut voor ze maakt.
  Ik wil me ook wel aanmelden als volger, maar kan de volgerslijst ook niet vinden. Groetjes, nancy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Nancy. wat leuk toch...al die reacties. Ik heb inmiddels een volgerslijst geplaatst en hoop dat het goed is gegaan. (dit dankzij Inge) zo leer ik nog eens iets!

   Groetjes Trijnie

   Verwijderen
 5. Je eerste volgster heb je..ik kan je helaas geen tips geven over foto's in je header, ik krijg het zelf ook niet voor elkaar.
  Leuk hoor een nieuwe blogster erbij.

  Fijne Week,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blog! Ik ben altijd geïnteresseerd in blogs die gaan over originele tuinideeën.

  BeantwoordenVerwijderen